Tehoa ja tuloksia tuotteiden avulla


AMMATTIKOSMETIIKKAA IHOLLESI

  • Kasvohoidoissa käytän pääasiassa ranskalaista Académie Scientifique de Beaute -ammattikosmetiikkasarjaa, jonka olen valinnut sen tehokkuuden ja monipuolisuuden vuoksi. Sarja on ollut markkinoilla jo vuodesta 1890 lähtien ja 130 vuoden historiaan mahtuu valtavasti innovaatioita, keksintöjä ja tuoteuutuuksia, joissa yhdistyy tiede ja luonto tuloksia tuovalla tavalla. Tuotteissa on korkeat aktiiviainepitoisuudet, jolloin tulokset näkyvät nopeasti ja pysyvät iholla pitkään. Académie on valintani, koska uskon että kaunis iho on kaikkien oikeus.
  • Meikit teen pääasiassa Académie-, Kryolan- ja Miss W -tuotteilla, koska ne ovat korkealaatuisia, runsaspigmenttisiä ja iholle ystävällisiä. Kryolan on maailmanlaajuisesti meikkitaiteilijoiden suosiossa, ja se on ollut useana vuonna Miss Universum -kilpailujen virallisena meikkisarjana. Miss W puolestaan luottaa luonnon mineraaleihin – tuotteet ovat erityisen hoitavia ja lisäksi ekosertifioituja.
  • Käsihoidot toteutan Camillen 60 -tuotteilla, jotka saavat voimansa luonnon kamomillasta. Viimeistelen käsihoidon halutessasi China Glaze -kynsilakoilla, jotka pysyvät pitkään kauniina ja suojaavat samalla kynsiä.
  • Kestolakkauksissa käytän CND Shellac -tuotteita niiden pysyvyyden, laadukkuuden ja monipuolisuuden takia.
  • Ripsien ja kulmien värjäyksissä käytän RefectoCil-värejä ja RefectoCil Sensitive -kasviuutevärejä, sillä niillä syntyy kestävä ja kaunis lopputulos.
  • Hierontoihin lisätehoa tuovat Académie-tuotteet.
  • Karvanpoistot teen lämminvahalla, joka poistaa häiritsevät ihokarvat tehokkaasti, mutta on silti iholle lempeä.

KOTIHOITOTUOTTEET PÄÄSTÄ VARPAISIIN

Uskon, että iho voi parhaiten ja näyttää kauneimmalta, kun siitä huolehtii kotona oikeanlaisilla tuotteilla ja käy säännöllisesti kasvohoidossa. Vaikka kasvohoidoilla saadaan joskus jopa uskomattoman upeita tuloksia, päivittäinen kotihoito on silti avainasemassa. Kun iholle tarjoaa sen tarpeisiin sopivia tuotteita, käyttää niitä oikealla tavalla ja säännöllisesti, iho kiittää näyttämällä ja tuntumalla hyvältä.

Ihonhoitoon kannattaa suhtautua arjen hemmotteluhetkenä: puhdistustuotteet, kuorinnat, voiteet, seerumit ja naamiot tuoksuvat ja tuntuvat – ne ovat kuin pieniä aistimatkoja, jotka tuovat hyvän mielen lisäksi hyvän olon. Ja toki ihonhoito onnistuu myös tuoksuttomasti.

Kotihoitoon myyn vain tuotteita, joihin luotan ja joiden olen todennut tuovan tuloksia turvallisesti. Tuotteiden hankinta on sinulle vaivatonta ja mukavaa, sillä toimitan ostoksesi toiveesi mukaan joko kotiovelle, lähetän ne pakettina tai voit hakea ne kotihoitolastani (ennalta sovittuna aikana).


LISÄTIETOA TUOTESARJOISTA

Tuloksellista ihonhoitoa tieteen avulla: Académie Scientifique de Beaute ja Derm Acte
Syötävän hyviä tehoaineita ihosi kaunistukseksi: Ella Baché
Aallonraikasta ihonhoitoa: Phytocéane
Runsaspigmenttiset ammattimeikit: Kryolan
Kamomillan voimaa käsille ja jaloille: Camillen 60
Laadukkaat kestovärit sekä kasvatusseerumi ripsille ja kulmille: RefectoCil
Upeat kynsilakat: China Glaze
Maahantuojan verkkokauppa: Ilona Iho