Tehoa ja tuloksia tuotteiden avulla


Academien 3D-huulivoide pelastaa kuivat huulet

AMMATTIKOSMETIIKKAA IHOLLESI

  • Kasvohoidoissa käytän pääasiassa ranskalaista Académie Scientifique de Beaute -ammattikosmetiikkasarjaa, jonka olen valinnut sen monipuolisuuden vuoksi. Sarja on ollut markkinoilla jo vuodesta 1890 lähtien ja yli 130 vuoden historiaan mahtuukin monia innovaatioita, keksintöjä ja tuoteuutuuksia, joissa yhdistyy tiede ja luonto tuloksia tuovalla tavalla. Tuotteiden raaka-aineista vähintään 98 % on luonnollista alkuperää ja niiden avulla saavutetaan nopeasti näkyviä ja kestäviä tuloksia. Académie on valintani, koska uskon että kaunis iho on kaikkien oikeus.
  • Meikkipakkiini olen valinnut ”parhaat palat” useammasta tuotesarjasta (mm. Académie, Grimas, Zao, Kryolan), jotka olen todennut käytössä laadukkaiksi, kestäviksi ja ihoystävällisiksi.
  • Kestolakkauksissa käytän CND Shellac -tuotteita niiden pysyvyyden, laadukkuuden ja monipuolisuuden takia.
  • Ripsien ja kulmien värjäyksissä käytän RefectoCil-värejä, sillä niillä syntyy kestävä ja kaunis lopputulos.
  • Karvanpoistot teen lämminvahalla, joka poistaa häiritsevät ihokarvat tehokkaasti, mutta on silti iholle lempeä.

KOTIHOITOTUOTTEET PÄÄSTÄ VARPAISIIN

Uskon, että iho voi parhaiten ja näyttää kauneimmalta, kun siitä huolehtii kotona oikeanlaisilla tuotteilla ja käy säännöllisesti kasvohoidossa. Vaikka kasvohoidoilla saadaan joskus jopa uskomattoman upeita tuloksia, päivittäinen kotihoito on silti avainasemassa. Kun iholle tarjoaa sen tarpeisiin sopivia tuotteita, käyttää niitä oikealla tavalla ja säännöllisesti, iho kiittää näyttämällä ja tuntumalla hyvältä.

Ihonhoitoon kannattaa suhtautua arjen hemmotteluhetkenä: puhdistustuotteet, kuorinnat, voiteet, seerumit ja naamiot tuoksuvat ja tuntuvat – ne ovat kuin pieniä aistimatkoja, jotka tuovat hyvän mielen lisäksi hyvän olon. Ja toki ihonhoito onnistuu myös tuoksuttomasti, jos arvostat hajusteetonta kosmetiikkaa.

Kotihoitoon myyn vain tuotteita, joihin luotan ja joiden olen todennut tuovan tuloksia turvallisesti. Tuotteiden hankinta on sinulle vaivatonta, sillä toimitan ostoksesi toiveesi mukaan joko kotiovelle, lähetän ne pakettina tai voit hakea ne kotihoitolastani ennalta sovittuna aikana.

Kauneuspilkun vakiovalikoimassa ovat seuraavat tuotesarjat: Académie, Derm Acte, Ella Baché, Phytocéane, Camillen 60 ja RefectoCil.


KOSMETIIKKAPUOTI & MAAHANTUOJAN VERKKOKAUPPA

Kotihoitolani yhteydessä toimii myös pieni kosmetiikkakauppa: hyllystä löytyy aina valikoima suosikkituotteita ja rakastetuimpia klassikoita sekä kasvoille, käsille että jaloille. Huomioithan, että shoppailu Kauneuspilkussa onnistuu vain ajanvarauksella eli pirauta tai laita viestiä niin sovitaan ”treffit”. Kauneuspilkku toimii myös maahantuojan verkkokaupan valtuutettuna noutopisteenä. Voit siis tehdä ostoksia kätevästi verkossa silloin kun sinulle sopii. Verkkokaupan löydät täältä.