Parhaat lahjavinkit


LAHJAKORTTI ON ILO SAADA JA ILO ANTAA

Ihmiselle, jolla on jo kaikkea, on joskus haasteellista keksiä sopivaa lahjaa. Lahjakortti on mieluisa lahja, joka ilahduttaa: siihen voi sisällyttää vapaavalintaisen hoidon, kotihoitotuotteita tai vaikka yhdistelmän molempia. Ota yhteyttä niin suunnitellaan yhdessä toiveittesi mukainen kokonaisuus!

Huomioithan, että hoitolani sijaitsee kotonamme, joka on myös kahden löytökissan koti. Jotta lahjakortin saaja voi nauttia lahjastaan huoletta, varmistathan jo etukäteen ettei hän ole allerginen kissoille.


TUOTELAHJA ILAHDUTTAA PITKÄÄN

Jos lahjan saajan mieltymykset ovat tiedossa, hänelle on helppo hankkia tuotelahja. Lahjapaketti voi sisältää yhden tai useamman tuotteen: ihonhoitotuotteita, meikkejä, jalka- ja käsivoiteita tai vaikkapa ripsiseerumin. Jokainen lahjapakkaus räätälöidään yksilölliseksi, jotta se ilostuttaisi saajaansa mahdollisimman paljon. Joulu- ja äitienpäiväsesonkiin minulta löytyy aina myös valmiita lahjapakkauksia, joihin on valittu tuotesarjojen suosituimmat ja parhaimmat tuotteet.

Vinkki! Lahjapakettiin voi sujauttaa lisäksi myös tuotelahjaa täydentävän lahjakortin.


SUOSITUIMPIA TUOTELAHJOJA

Kastanjavesi: Supersuosittu itsestäänruskettaja päivettää ihon turvallisesti ilman aurinkoa. Käytä kasvoille ja/tai vartalolle aina kun haluat auringon kultaaman sävyn ihollesi. Kurkkaa video tai lue tuotekuvaus Minäkö keski-ikäinen -blogista.

Superseerumi: Aikuisen ihon pelastaja! Korjaa, kohottaa, kaunistaa ja kiinnittää meikin. Lue lisää Kosmetiikkatesti-blogista.

Crème Intex 2: Tasapainottaa ja karkottaa finnit – todellinen klassikkotuote, joka oikeasti tehoaa! Lue tuloksista Karkkipäivä-blogista.

Ripsiseerumi: pidemmät, tuuheammat, kauniimmat ripset 6-8 viikossa. Sopii myös kulmakarvoja vahvistamaan.


VERKKOKAUPPA

Kätevimmin teet ostoksesi verkkokaupasta juuri silloin kun sinulla on sopiva hetki ja säästät toimitusmaksun kokonaan, kun haet tilauksesi kotihoitolastani Korsosta. Verkkokauppaan pääset tästä.