Kat IN Kauneuspilkku esittäytyy


SKY-kosmetologi Kati (alkuperäinen kuva: Ibero)

KUKA OLEN?

Olen kätevä, pätevä ja mukava SKY-kosmetologi Kati Vantaan Korsosta. Pidän kaikenlaisista kauniista asioista ja erityisesti nautin kosmetiikasta, kengistä, kesästä, koirista, kissoista ja elämän pienistä iloista. Valmistuin kosmetologiksi Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistosta vuonna 1996 ja olen siitä lähtien ollut tekemisissä kosmetiikan kanssa: myyntityössä, kouluttajana, tuotepäällikkönä ja hoitavana kosmetologina. Tavoitteeni on tuoda iloa ihonhoitoon ja auttaa sinua saavuttamaan kaunis, hyvinvoiva iho.


MITÄ & MISSÄ?

Kat IN Kauneuspilkku on Korson Matarissa sijaitseva kotihoitola ja kosmetiikkapuoti, jonne on mukava ja helppo tulla. Tarjoan klassisia kosmetologin palveluja, kuten kasvo- ja käsihoitoja, meikkejä, värjäyksiä, karvanpoistoja ja kasvomaalauksia lapsille sekä aikuisille. Valikoimaani kuuluvat myös polttaripoppoon hemmotteluhetket, morsiamen täysihoidot, kaveri- tai työporukan meikki-illat sekä ihonhoidon opastukset. Kannattaa kysyä myös lahjakortteja ja tarjouksia ryhmille sekä yrityksille. Huomioithan, että hoitolani on kotihoitola, ja kotimme on myös löytökissa Dooriksen koti. Jos olet allerginen kissoille, suosittelen kääntymään jonkun toisen kosmetologin puoleen – suosittelen mielelläni kollegoita.

Jos haluat nauttia hemmottelevasta hoitohetkestä kiireettömästi oman kotisi rauhassa, niin voit tilata minut kotikäynnille. Pääasiallinen toiminta-alueeni on Kerava-Helsinki -radanvarsialue, mutta sopimuksen mukaan tulen muuallekin. Kotihoitolan ja kotikäyntien lisäksi toimin yhteistyöyrityksissä eri puolilla pääkaupunkiseutua: Helsingin Munkkiniemessä ja Kontulassa sekä Vantaan Korsossa.


TUOTESARJAT

Käytän hoidoissa ja myyn kotihoitotuotteiksi vain korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja: Académie Scientifique de Beauté, Ella Baché, Phytocéane, Kryolan, Miss W, Camillen 60 ja RefectoCil. Ostosten teko on vaivatonta, sillä voit tilata tuotteet minulta sähköpostitse, tekstiviestinä, facebookin tai maahantuojan verkkokaupan kautta. Toimitan ostoksesi suoraan kotiovellesi, lähetän ne pakettina tai voit hakea ne ennalta sovittuna aikana kotihoitolastani Korsosta.


GDPR eli sananen tietosuojasta

Kat IN Kauneuspilkku ei lähetä turhia viestejä kenellekään mitään kautta. Jos olet itse ollut yhteydessä minuun, niin tietosi pysyvät visussa tallessa siihen asti kunnes tiedustelemasi asia on loppuun käsitelty. Virallisen tietosuojaselvityksen saat halutessasi minulta pyytämällä.


YHTEISTYÖYRITYKSET

  • Kosmetiikka Helmi: Munkkiniemen Puistotie 9, 00330 Helsinki. p. 09 484803 www.kosmetiikkahelmi.com
  • PaulaN HiusStudio. Kontulankaari 1, 00940 Helsinki. p. 040 0504340
  • Salon Mantra, Maakotkantie 19, 01450 Vantaa. p. 044 2307000
  • Saferoom: www.saferoom.fi

KAT IN KAUNEUSPILKKU

  • Kotihoitola ja kosmetiikkapuoti on avoinna sopimuksen mukaan: Pohjantähdentie 14 B, 01450 Vantaa
  • Yhteydenotot: kati@katinkauneuspilkku.fi tai 050 595 8486