Kat IN Kauneuspilkku esittäytyy


SKY-kosmetologi Kati (alkuperäinen kuva: Ibero)

KUKA OLEN?

Olen kätevä, pätevä ja mukava SKY-kosmetologi Kati Vantaan Korsosta. Pidän kaikenlaisista kauniista asioista ja erityisesti nautin kosmetiikasta, kengistä, kesästä, koirista, kissoista ja elämän pienistä iloista. Valmistuin kosmetologiksi Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistosta vuonna 1996 ja olen siitä lähtien ollut tekemisissä kosmetiikan kanssa: myyntityössä, kouluttajana, tuotepäällikkönä ja hoitavana kosmetologina. Tavoitteeni on tuoda iloa ihonhoitoon ja auttaa sinua saavuttamaan kaunis, hyvinvoiva iho.


MITÄ & MISSÄ?

Kat IN Kauneuspilkku on Korson Matarissa sijaitseva leppoisa kotihoitola ja kosmetiikkapuoti, jonne on mukava ja helppo tulla (parkkipaikka löytyy Vesimiehenkujan puolelta autotallin vierestä). Tarjoan klassisia kosmetologin palveluja, kuten kasvo- ja käsihoitoja, meikkejä, värjäyksiä, karvanpoistoja ja lasten kasvomaalauksia. Valikoimaani kuuluvat myös polttaripoppoon hemmotteluhetket, morsiamen täysihoidot sekä ihonhoidon opastukset. Tarjolla on myös lahjakortteja!

Huomioithan, että hoitolani on kotihoitola, ja kotimme on myös kahden löytökissan koti. Kisut eivät vietä aikaa hoitohuoneessa, mutta kissa-allergisten on hyvä ottaa asia huomioon.


TUOTESARJAT

Käytän hoidoissa ja myyn kotihoitotuotteiksi vain korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja: Académie Scientifique de Beauté, Derm Acte, Ella Baché, Phytocéane, Kryolan, Camillen 60 ja RefectoCil. Ostosten teko on vaivatonta, sillä voit tilata tuotteet minulta sähköpostitse, tekstiviestinä, Facebookin, Instagramin tai maahantuojan verkkokaupan kautta. Toimitan ostoksesi suoraan kotiovellesi, lähetän ne pakettina tai voit hakea ne ennalta sovittuna aikana kotihoitolastani Korsosta.


GDPR eli sananen tietosuojasta

Kat IN Kauneuspilkku ei lähetä turhia viestejä kenellekään mitään kautta. Jos olet itse ollut yhteydessä minuun, niin tietosi pysyvät visussa tallessa siihen asti kunnes tiedustelemasi asia on loppuun käsitelty. Virallisen tietosuojaselvityksen saat halutessasi minulta pyytämällä.


YHTEISTYÖYRITYKSET

  • Kosmetiikka Helmi: Munkkiniemen Puistotie 9, 00330 Helsinki. p. 09 484803 www.kosmetiikkahelmi.com
  • PaulaN HiusStudio. Kontulankaari 1, 00940 Helsinki. p. 040 0504340
  • Salon Mantra, Maakotkantie 19, 01450 Vantaa. p. 044 2307000

KAT IN KAUNEUSPILKKU

  • Kotihoitola ja kosmetiikkapuoti on avoinna sopimuksen mukaan: Pohjantähdentie 14 B, 01450 Vantaa
  • Yhteydenotot: kati@katinkauneuspilkku.fi tai 050 595 8486