Kat IN Kauneuspilkku esittäytyy


SKY-kosmetologi Kati

KUKA, MITÄ JA MISSÄ?

Olen kätevä, pätevä ja mukava SKY-kosmetologi Kati, ja pyöritän kodin yhteydessä toimivaa kauneushoitolaa Vantaan Korsossa. Valmistuin kosmetologiksi Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistosta vuonna 1996 ja olen siitä lähtien ollut tekemisissä kosmetiikan kanssa: myyntityössä, kouluttajana, tuotepäällikkönä ja hoitavana kosmetologina. Kat IN Kauneuspilkku syntyi keväällä 2014 ja aluksi tein keikkoja yhteistyöyrityksissä. Muutama vuosi myöhemmin kysyin puolisolta mielipidettä kotimme yhteyteen sijoitettavasta hoitohuoneesta, ja koska hän ei ymmärtänyt vastustaa asiaa niin tässä sitä nyt ollaan: rennon, leppoisan ja rauhallisen kotikauneushoitolan pitäjänä.

Kat IN Kauneuspilkku on siis Korson Matarissa, kodin yhteydessä sijaitseva kauneushoitola ja kosmetiikkapuoti, jonne on mukava ja helppo tulla; ilmainen parkkipaikka löytyy Vesimiehenkujan puolelta autotallin vierestä. Palveluvalikoimaan kuuluvat klassiset kosmetologin palvelut, kuten ihotyypin tarpeiden mukaan räätälöitävät kasvohoidot, ripsien ja kulmakarvojen värjäykset, Shellac-kestolakkaukset, karvanpoistot sekä meikkaukset ja kasvomaalaukset niin lapsille kuin aikuisillekin.

Kotonamme asustaa ihmisten lisäksi myös kaksi löytökissaa: kisut eivät vietä aikaa hoitohuoneessa, mutta kissa-allergisten on hyvä ottaa asia huomioon.


TUOTESARJAT

Löydät valikoimastani laadukkaat tuotteet niin kasvojen, käsien, jalkojen kuin koko vartalon hyvinvointiin. Hoidoissa käytän korkealaatuisia ja tunnettuja ammattikosmetiikkasarjoja, joissa yhdistyy luonnon aarteet ja tieteen viimeisimmät keksinnöt: Académie Scientifique de Beauté, Derm Acte, Ella Baché, Phytocéane, Camillen 60 ja RefectoCil. Ostosten teko on vaivatonta, sillä voit tilata tuotteet minulta sähköpostitse, tekstiviestinä, Facebookin, Instagramin tai maahantuojan verkkokaupan kautta. Ostokset voit hakea kotihoitolastani ennalta sovittuna aikana tai voin lähettää hankintasi sinulle pakettina postin kautta (+5 €). Lähiseudulla voin myös tuoda ostoksesi suoraan kotiovellesi. 


GDPR eli sananen tietosuojasta

Kat IN Kauneuspilkku ei lähetä turhia viestejä kenellekään mitään kautta. Jos olet itse ollut yhteydessä minuun, niin tietosi pysyvät visussa tallessa siihen asti kunnes tiedustelemasi asia on loppuun käsitelty. Virallisen tietosuojaselvityksen saat halutessasi minulta pyytämällä.


KAT IN KAUNEUSPILKKU

  • Kosmetiikkapuoti ja kauneushoitola on avoinna sopimuksen mukaan osoitteessa: Pohjantähdentie 14 B, 01450 Vantaa
  • Yhteydenotot: kati@katinkauneuspilkku.fi tai 050 595 8486 (viestillä tavoitat minut parhaiten, sillä en vastaa puheluihin hoitojen ollessa kesken)