Kat IN Kauneuspilkku esittäytyy


SKY-kosmetologi Kati (alkuperäinen kuva: Ibero)

KUKA OLEN?

Olen kätevä, pätevä ja mukava SKY-kosmetologi Kati, ja minulla on kodin yhteydessä kauneushoitola Vantaan Korsossa. Pidän kaikenlaisista kauniista asioista ja erityisesti nautin kosmetiikasta, kesästä, koirista, kissoista ja elämän pienistä iloista. Valmistuin kosmetologiksi Suomen Kosmetologien Yhdistyksen Opistosta vuonna 1996 ja olen siitä lähtien ollut tekemisissä kosmetiikan kanssa: myyntityössä, kouluttajana, tuotepäällikkönä ja hoitavana kosmetologina. Tavoitteeni on auttaa sinua saavuttamaan kaunis, hyvinvoiva iho.


MITÄ & MISSÄ?

Kat IN Kauneuspilkku on Korson Matarissa sijaitseva kauneushoitola ja kosmetiikkapuoti, jonne on mukava ja helppo tulla (parkkipaikka löytyy Vesimiehenkujan puolelta autotallin vierestä). Tarjoan klassisia kosmetologin palveluja, kuten kasvo- ja käsihoitoja, meikkejä, värjäyksiä, karvanpoistoja ja lasten kasvomaalauksia. Valikoimaani kuuluvat myös polttaripoppoon hemmotteluhetket, morsiamen täysihoidot sekä ihonhoidon ja meikin opastukset. Tarjolla on myös lahjakortteja!

Huomioithan, että hoitolani on kotihoitola, ja kotimme on myös kahden löytökissan koti. Kisut eivät vietä aikaa hoitohuoneessa, mutta kissa-allergisten on hyvä ottaa asia huomioon.


TUOTESARJAT

Käytän hoidoissa ja myyn kotihoitotuotteiksi vain korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja: Académie Scientifique de Beauté, Derm Acte, Ella Baché, Phytocéane, Kryolan, Camillen 60 ja RefectoCil. Ostosten teko on vaivatonta, sillä voit tilata tuotteet minulta sähköpostitse, tekstiviestinä, Facebookin, Instagramin tai maahantuojan verkkokaupan kautta. Toimitan ostoksesi suoraan kotiovellesi, lähetän ne pakettina postin kautta (+3 €) tai voit hakea ne ennalta sovittuna aikana kotihoitolastani Korsosta.


GDPR eli sananen tietosuojasta

Kat IN Kauneuspilkku ei lähetä turhia viestejä kenellekään mitään kautta. Jos olet itse ollut yhteydessä minuun, niin tietosi pysyvät visussa tallessa siihen asti kunnes tiedustelemasi asia on loppuun käsitelty. Virallisen tietosuojaselvityksen saat halutessasi minulta pyytämällä.


KAT IN KAUNEUSPILKKU

  • Kosmetiikkapuoti ja kauneushoitola Korsossa on avoinna sopimuksen mukaan osoitteessa: Pohjantähdentie 14 B, 01450 Vantaa
  • Yhteydenotot: kati@katinkauneuspilkku.fi tai 050 595 8486